Ashley i Julia Plus Vinter

Ashley är på omalget av tidningen Julia Plus Vinter! Tidningen finns ute i butik nu!
Tack breakingfree.se för tipset! :D



"För er som har längtat och längtat så kommer Julia Plus Vinter ut i butik torsdagen den 9 december. Perfekt med en extra tjock tidning nu inför julens alla helger och släktträffar!

Julia Plus kollar in vilka kändisar som har hållt sina nyårslöften från förra året, vilka plattor, filmer och kändisar som blir heta nästa år och såklart har vi extra mycket om omslagstjejen Ashley Greene.

Vi har också tittat närmare på unga, heta kändisar som Jaden Smith, Justin Bieber och Emma Roberts. Dessutom har vi laddat upp med långa noveller för kalla dagar, smaskiga milkshakes för hungriga dagar, skönhetspyssel för tråkiga dagar, kul sidor på internet, korsord och knep & knåp för lediga dagar och mycket, mycket mer. Vi tipsar också om hur de ordnar bästa vinterfesten, och så har vi en massa tävlingar också!

 

Posters: Tinie Tempah, Selena Gomez, Miley Cyrus, Darin och Ben Barnes"




KOMMENTARER




» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGG



Kom ihåg mig!



Kom tillbaka till startsidan!




ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.