Mer om filmen The Boom Boom Room

Haha, såg visst fel på filmtitlen innan.. Men lite mer information om filmen The Boom Boom Room där det ryktas att Ashley ska vara med i har kommit ut. Arclight Films, som troligen har hand om produktionen av filmen, har på deras sida lagt upp information om filmen; skådespelare, handling osv.

Där står det att Ashley kommer spela karaktären Adeline och att Christopher Walken & Shirley McLaine kommer spela hennes biologiska föräldrar.

I en mystisk och magisk stad i den Kaliforniska öknen, har Vaudeville stjärnorna, Jimmie (Christopher Walken) och Dixie (Shirley MacLaine) länge väntat på den dagen då den flicka de var tvungna att ge upp kommer att återvända till dem. När mystiska och vackra Adeline (Ashley Greene) dyker upp, verkar hon inte vara flickan som de väntade på. Men med hennes ankomst kommer deras liv förändras för alltid och som en familj söker efter inlösen, frälsning och varandra. Beläget i en sagovärld med en flamboyant dansklubb som dess hjärtslag, är The Boom Boom Room en berättelse om mirakel, kärlek och tro på allt gott som ger hopp till alla som reser in i sin magiska värld av förundran.

Cast: Shirley MacLaine, Christopher Walken, Ashley Greene, Adam Beach
Director: Lian Lunson
Writer: Lian Lunson
Producer: Lian Lunson, Aaron Lubin
Executive Producer: Bono, Wim Wenders
Genre: Magical Realism
Status: Pre-Production

Eftersom dem själva har lagt upp infon på sin sida så borde det ju vara ganska sant, men återigen så tycker jag att vi ska vänta på ett officiellt bekräftande innan vi kan tro att det är 100% sant.




KOMMENTARER
Postat av: Jossan - kristens.se

Av det lilla man läst tycker jag att filmen verkar bra! :) Gullig handling!

2011-02-14 | 18:44:58
URL/BLOGG: http://kristens.se




» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGG



Kom ihåg mig!



Kom tillbaka till startsidan!




ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.