Ashley pratar om stunts i Breaking Dawn

Intervjuerna med Ashley för Skateland Press Junket fortsätter att komma in och denna gången har NextMovie intervjuat Ashley och dem frågade henne om stuntsen i Breaking Dawn.



Skådespelarna i "The Twilight Saga" är många saker - unga, oerhört attraktiva, imponerande begåvade - men är de även stuntmän och kvinnor?

Tydligen så, enligt Ashley Greene.

När NextMovie satte sig för att diskutera hennes kommande film, "Skateland," erkände hon att hon och resten av gänget - japp, Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner också - var ambitiösa när det gällde att göra sina egna vågade stunts för "Breaking Dawn".

"De jobbar med specialeffekter men vårt cast som helhet är faktiskt ganska atletiskt", säger hon exklusivt till NextMovie. "Alla vill verkligen kunna göra sina egna stunts. Vi har alla verkligen arbetat hårt för att göra så mycket som möjligt som produktionen tillåter oss göra försäkring-vis.

"Mycket av det du kommer se är det faktiskt vi som gör."

Hon kunde inte gå närmare in på vad allt vad det innebar, men vi gissar att det betyder att hon kommer att göra en hel del spring, hopp och slag på medlemmarna i Volturiklanen. Med andra ord, Bring. It. On.

"The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1" kommer inte ut på bio förrän den 18 november, men du kan se Ashley i "Skateland" nu i helgen.

Källa

Översatt av mig, kopierar du, ange sidan som källa!



KOMMENTARER
Postat av: SelenaGomezSwe

sv: javisst e hon :D

2011-05-09 | 20:31:38
URL/BLOGG: http://selenagomezsswe.blogg.se/




» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGG



Kom ihåg mig!



Kom tillbaka till startsidan!




ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.