Angående filmen LOL på bio i Sverige

För ett tag sedan skrev jag att Ashleys kommande film LOL: Laughing Out Loud kommer att visas på bio här i Sverige och det preliminära datumet för premiär var den 30 mars 2012. Det var dock inte bekräftat och om man tittar på SF Bio's hemsida så finns inte filmen med i deras utbud för kommande filmer. På IMDB så står det just nu att filmen kommer ha premiär den 8 juni här i Sverige, vilket jag mejlade SF om och frågade om det var sant. Enligt dem så är det inte sant då dem för närvarande inte har några planer på att visa den på bio, tyvärr. Så här svarade dem;


Denna film är tyvärr inte aktuell för närvarandet, dock rekommenderar jag att hålla ett öga på kommande filmer på sf.se utifall det skulle bli någon förändring.



Vi för helt enkelt hoppas på att det ändras!





KOMMENTARER
Postat av: Breakingfree.se - Zac E, Vanessa H, Ashley T

Det är lite konstigt att SF skriver det för Scanbox som har rättigheterna till den har fortfarande filmen upp på sin hemsida. Det står även att den släppas i Sverige den 8 juni. I Danmark den 28/6 och den 1/6 i Norge. I för sig kan det vara så att de inte hunnit ta bort den än.



Jag är själv inget stort fan av Ashley, men lider med hennes svenska fans om det blir så att den inte släpps på bio. Ibland är det surt att bo i Sverige. Om den inte släpps på bio kan man alltid hoppas att den släpps på DVD.

2012-02-27 | 21:02:35
URL/BLOGG: http://www.breakingfree.se
Postat av: Viktoria - ashleygreene.se

Ja, tycker också det är konstigt.. Men som SF skrev så kan det ju hända att det ändras vilket man får hoppas på! :)

2012-02-27 | 21:45:08
URL/BLOGG: http://ashleygreene.se
Postat av: custom essay

This actress all time change her style. It's very good for her career.

Postat av: Sandra

Nu står det på Sf:s hemsida att filmen kommer visas 13 juni 2012!! :D men jag kollade i västerås.. Så då kommer den i alla fall! GLAAAD :)

2012-05-20 | 19:55:56




» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGG



Kom ihåg mig!



Kom tillbaka till startsidan!




ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.