LOL: Laughing out Loud

Roll: Ashley
Regissör: Lisa Azuelos
Genre: Komedi
Releaseår: 2012
Med bl.a: Miley Cyrus & Demi Moore

Handling: I en värld som förbinds med YouTube, iTunes och Facebook,balanserar Lola och hennes vänner grupptrycket från gymnasiet med romantik och vänskap medans dem hanterar deras ibland överlägsna och förvirrade föräldrar.

IMDB
MADtv

Serie: MADtv
Roll: Amber
Avsnitt: 11.17
När: 2006

Handling:
Late night skiss-komedi baserad på humorn i MAD magazine. Material som ingår är imitationer, falska reklamfilmer, håna filmtrailers, och även Spy vs Spy segment. Tävlar mot Saturday Night Live i sin tidslucka, men vänder sig till en yngre vuxen publik.

IMDB


Butter

Roll: Kaitlen Pickler
Regissör: Jim Field Smith
Genre: Komedi
Releaseår: 2012
Med bl.a: Olivia Wilde, Hugh Jackman & Jennifer Garner

Handling: En komedi som tar plats i mellanvästra USA, där en adopterad flicka upptäcker sin talang för smör carving och finner sig själv att kämpa mot en ambitiös lokal kvinna i deras stads årliga tävling.IMDB
Eclipse

Roll: Alice Cullen
Regissör: David Slade
Genre: Drama / Romantik / Fantasy
Releaseår: 2010
Med bl.a: Kristen Stewart, Taylor Lautner, Robert Pattinson,
Kellan Lutz, Jackson Rathbone & Nikki Reed

Handling: När en rad av mystiska mord når Seattle, tvingas Bella, vars studentexamen närmar sig snabbt, att välja mellan sin kärlek till vampyren Edward och sin vänskap med varulven Jacob.

IMDB | Officiell sidaRadio Free Albemuth

Roll: Rhonda
Regissör: John Alan Simon
Genre: Drama / Sci-Fi
Realeaseår: 2010
Med bl.a: Jonathan Scarfe, Shea Whigham & Katheryn Winnick

Handling: I denna alternativa historia blir den korrupta Ferris F Fremont (FFF för 666, Number of the Beast) USA: s president vd på sextiotalet ...

IMDB
The Apparition

Roll: Kelly
Regissör: Todd Lincoln
Genre: Skräck
Releaseår: 2012
Med bl.a: Sebastian Stan & Tom Felton

Handling: Ett par blir förföljda av en övernaturlig närvaro som oavsikligt släppts lös under ett collage experiment.

IMDBA Warrior's Heart

Roll: Brooklyn
Regissör: Michael F. Sears
Genre: Action / Sport / Drama
Releaseår: 2011
Med bl.a: Kellan Lutz & Chord Overstreet

Handling: I chock och förnekelse över hans marin fars död i strid, börjar Lacrosse stjärnspelaren Conor Sullivan, alltid en ensamvarg och ett brushuvud, spela på ett självdestruktivt sätt som hans mamma, Claire, att hänga huvudet löst. Men mödosam träning i vildmarken på Lacrosse läger under ledning av sin pappas gamla kompis, öppnas Conors ögon för sann mognad och manlighet.

IMDB


Skateland

Roll: Michelle Burkham
Regissör: Anthony Burns
Genre: Drama
Releaseår: 2011
Med b.la: Casey LaBow & A.J Buckley

Handling: I början av 1980, i en liten stad Texas, tvingas en 19-årig skridskobane chef efter dramatiska händelser att se på sitt liv på ett helt nytt sätt.

IMDB

Summer's Blood

Roll: Summer Matthews
Regissör: Lee Demarbre
Genre: Skräck
Realeaseår: 2009
Med bl.a: Peter Mooney & Barbara Niven

Handling: En familj på seriemördare förföljer och kidnappar en ung kvinna som letar efter den far hon aldrig känt.

IMDB
New Moon

Roll: Alice Cullen
Regissör: Chris Weitz
Genre: Drama / Romantik / Fantasy
Releaseår: 2009
Med bl.a: Kristen Stewart, Taylor Lautner & Robert Pattinson

Handling: Efter att Bella återhämtat sig från vampyr attacken som nästan tog hennes liv, ser det ut som att hon kommer fira sin födelsedag med Edward och hans familj. Men en olycka händer under festligheterna som resultaterar i Bellas blod, en syn som visar sig vara för intensiv för Cullens, som beslutar sig för att lämna staden Forks, Washington för Bella och Edwards skull. Inledningsvis förkrossad, konstaterar Bella en form av tröst i vårdslöst levande, liksom en ännu intimare vänskap med Jacob Black. Fara i olika former väntar...

IMDB | Officiell sida
Shark

Serie: Shark
Roll: Natalie Faber
Avsnitt: 2.12 – Partners in Crime
När: 2008

Handling: Stark upptäcker att han var målet för en skottlossning som dödade en vän från hans gamla advokatbyrå. Han måste nu konfrontera det största skelettet i sin garderob från sina dagar som en sliskig försvarsadvokat, och ärendet skulle kunna kosta honom jobbet.

IMDB


Desire

Serie: Desire
Roll: Renata
Avsnitt: 7 avsnitt
När: 2006

Handling:
Två bröder, Alex och Louis Thomas, öppnar en liten restaurang i New Jersey med sin mamma, Rita. På deras premiär, sover Louis med dottern till en ökänd och mycket hänsynslös maffiaboss, som bränner ner deras hem och restaurang, vilket tvingade Thomas och familjen att fly till Los Angeles. Där får Alex och Louis arbete på en prestigefylld Beverly Hills restaurang, där de båda förälskar sig i samma kvinna, Andrea, den vackra dottern till restaurangens rika ägare. Detta sätter igång en kedja av händelser och nu kommer deras liv aldrig att bli detsamma igen. Som intrigen tätnar, och maffian är dem hett på spåren, är Alex och Louis inför fara, eftersom banden av broderlig kärlek hotas av förräderi.

IMDB


Crossing Jordan

Serie: Crossing Jordan
Roll: Ann Rappaport
Avsnitt: 5.11 – The Elephant in the Room
När: 2006

Handling: Jordan klättrar för att validera ett ärende som prövas efter att Macy är arresterad, och hans resultat ifrågasätts.

IMDB


Punk'd

Serie: Punk'd på MTV
Roll: Flickvän
Avsnitt: 6.07.
När: 2005

Handling: Vad händer när de största stjärnorna i världen blir för högt på Hollywood svin? När deras bankkonton börjar svullna större än deras huvuden? Mästar upptågsmakaren Ashton Kutcher är där för att PUNK'a ner dem till jorden. Det är en dokusåpa med en twist när Asthon får  superstjärnor att lida för bildupplevelsen. För att felcitera den hyllade spionen Steven Seagal: "Ni tror att ni är över lagen ... men du är inte över vår."

IMDB


Twilight

Roll: Alice Cullen
Regissör: Catherine Hardwicke
Genre: Drama / Romantick / Fantasy
Releaseår: 2008
Med bl.a: Kristen Stewart, Robert Pattinson & Peter Facinelli

Handling:

Bella Swan har alltid varit lite annorlunda. Hon bryr sig inte om att passa in med de trendiga, populära tjejerna i hennes skola i Phoenix, Arizona . När hennes mor gifter om sig och Bella väljer att bo hos sin pappa i den regniga lilla staden Forks, Washington, förväntade hon sig inte mycket av att någonting skulle ändras. Men saker förändras när hon möter den mystiska och förföriska Edward Cullen. För Edward är inte som någon annan kille hon någonsin träffat. Han är en vampyr.

IMDB | Officiell sida

Shrink

Roll: Missy
Regissör: Jonas Pate
Genre: Drama
Releaseår: 2009
Med bl.a: Kevin Spacey & Keke Palmer

Handling:

När det inte går att klara av en nyligen personlig tragedi, förvandlas LA: s stösrta kändis teraput till en 'pothead' utan oro för sin närvaro och han får en krypande känsla av hans oförmåga att hjälpa sina patienter.

IMDB
Otis

Roll: Kim #4
Regissör: Tony Krantz
Genre: Komedi / Skräck / Thriller
Releaseår: 2008
Med bl.a: Bostin Christopher, Ashley Johnson & Daniel Stern

Handling:

Suburban Amerika har gått i över styr. Mitt i en serie kidnappare/mördarens framfart, går en vacker ung tonåring, Riley Lawson, saknad. När hennes förtvivlade föräldrar, Will och Kate, som kontaktas av sin kidnappare, tar en olidlig FBI Special Agent hand om fallet. Men, från djupt inne i en psykopatisk underjordisk värld skapad av Otis, vänder Riley tabellerna på sitt plågoande, och lyckas fly och att kontakta sin föräldrar. Och trötta på den tragikomiska oförmögna FBI för att hitta sin flicka, beslutar Will, Kate och Rileys bror, Reed för att ta saken - och rättvisa - i egna händer.

IMDB
King of California

Roll: Mcdonald's kund
Regissör: Mike Cahill
Genre: Komedi / Drama
Releaseår: 2007
Med bl.a: Michael Douglas & Evan Rachel Wood

Handling:


En instabil pappa som efter att har kommit utfrån ett mentalsjukhus försöker övertyga sin dotter om att det finns spanskt guld begravt någonstans under förorten.

IMDBBreaking Dawn

Roll: Alice Cullen
Regissör: Bill Candon
Releaseår: 2011 & 2012
Med bl.a: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Peter Facinelli, Nikki Reed,
Taylor Lautner, Jackson Rathbone & Kellan Lutz.

Handling: Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en underbar fantasi och en mardrömsliknande verklighet. Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Året som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan. Valet att ansluta till en mörk och förförisk värld av odödlighet eller att fortsätta ett mänskligt liv har blivit den tunna tråd som vampyrernas och varulvarnas öde hänger på. Bellas val sätter igång en kedja av händelser som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade.

Del 1 - IMDB | Del 2 - IMDB