Två nya outtakes från Cosmopolitan!



Ashley på World’s Largest Rocking Chair!

Ashley är just nu i Texas och igår twittrade hon en bild på sig själv när hon sitter på World’s Largest Rocking Chair på Texas Hill Country Furniture and Mercantile Store



På omslaget av Seventeen Magazine South Africa

Ashley är på omslaget av januari/februari numret av Seventeen Magazine South Africa! Bilden på omslaget är en ny outtake frn hennes photoshoot med Seventeen.



Ny intervju om The Apparition



Bilder från New Orleans och Puerto Vallarta

Hej på er fina läsare! Förlåt för min frånvaro här i bloggen, jag har haft fullt upp med andra saker och bloggen kom lite åt sidan, tyvärr, Men jag hoppas ni har haft en härlig jul i alla fall! :)

Ashley har spenderat mycket tid i New Orleans där hon spelar in en ny film, och några bilder på henne därifrån med fans har kommit ut! Hon har även varit i Puerto Vallarta i Mexico där hon firade jul tillsammans med vänner och familj och det finns några bilder på henne när hon var där som ni kan se nedan!



Källa


Streetstyle



Ny twitterbilder + ny tatuering!

Ashley befinner sig just nu i New Orleans där hon spelar in sin nya film, och igår besökte hon en tatueringsstudio där hon gjorde en ny tatuering! Hon gjorde texten "Life is a dance" på sin fot! En bild på henne från studeion lades ut på twitter som ni kan se nedan!

Föra veckan så var Ashley i New York några i dagar och tillsammans med en vän så träfade hon NY Giants TE Travis Beckum! Två bilder på Ashley och Travis som han twittrade kan ni se nedan.



Intervju från Lakers vs Hornets matchen i New Orleans

Ashley är just nu i New Orleans där hon spelar in en ny skräck/thriller film (den hette Satanic innan, men titilen är tydligen inte helt klar ännu) och igår var hon på Lakers vs Hornets matchen och en intervju med henne därifrån finns ute! Hon pratar lite om Twilight samt om hennes nya film som hon spelar in! Ni kan se intervjun nedan!



Två nya outtakes från Cosmopolitan!



Ny bild från Breaking Dawn Part 2



Fler outtakes från GQ Magazine

Outtakes från Ashleys photoshoot för GQ Magazine har nu kommit ut! Innan har vi sett dem som scans men nu finns bilderna ute i HQ :)

 


- Äldre inlägg hittas vid respektive månad under "Arkiv" till vänster.

Hoppa upp till bloggens topp!

© 2012 / http://www.ashleygreene.se / aashleygreene(at)live.se / Online:
Design -ashleygreene.se / version ? / ses bäst i Mozilla Firefox / the blog isn't available in English or any other languages.
ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.