Första officiella postern för filmen CBGB!

Den första officiella postern för Ashleys kommande film CBGB har kommit ut och ni kan se den här nedan!



Tre nya outtakes från Mark Spring 2013

Det har kommit ut tre nya outtakes på Ashley från Mark. Cosmetics Spring 2013! Klicka för större.



Ashley ute i Jacksonville, Florida

Bara några dagar efter olyckan som hände i fredags förra veckan så sågs Ashley ute i Jacksonville, Florida där hon just nu spenderar lite tid med sin familj. Några tjejer såg henne på The Ritz Bar and Cocktail Lounge i söndags och tog bilder med henne. Skönt att se att hon mår bra! :)



Stay Strong Ashley ♥

Hej bloggen! Som ni har märkt så har det stått still här i några veckor och det beror på några saker; dels för att jag inte haft så mycket tid att blogga och dels för att jag helt enkelt inte haft lust. Jag är fortfarande ett lika stort Ashley fan som jag alltid har varit och jag stöttar henne och hennes karriär till 100%. Det har bara blivit så att jag inte orkat uppdatera bloggen vilket är synd. Jag har funderat på att lägga ner den nu ett tag, men den är mina lilla bebis som jag har haft nu i snart 4 år så det känns inte rätt att lägga ner den ännu! Kommer alltså att fortsätta blogga ett tag till förmodligen. Dock kommer jag inte lägga upp de nyheter jag missat den senaste månaden men ni kan se alla de nyheterna här. Tack för att ni stannat kvar och kikat in här trots att bloggen stått tom ♥
 
I andra nyheter... jag förmodar att ni vet vad som hände Ashley i fredags och det är riktigt hemskt, jag är så himla ledsen för hennes skull. För er som inte vet så brann hela hennes lägenhet i Los Angeles ner i fredagsmorgon då hon låg och sov. Hon, hennes bor och en vän som var i lägenheten lyckades ta sig ut utan att skada sig men tyvärr så var hennes två hundar, Marlo och Theo, inne i lägenheten också och en av dem hann inte ta sig ut. Det är oklart vem av dem... Det känns så himla hemskt att skriva detta, ush :(
 
RIP 
 
Ni kan läsa mer om händelsen här, vill inte skriva om det här i bloggen. Jag är så tacksam att Ashley klarade sig i alla fall och just nu är hon hemma i Jacksonville med sin familj och sörjer. Stay Strong Ashley! Vi älskar dig & hoppas allt blir bättre snart. 


- Äldre inlägg hittas vid respektive månad under "Arkiv" till vänster.

Hoppa upp till bloggens topp!

© 2012 / http://www.ashleygreene.se / aashleygreene(at)live.se / Online:
Design -ashleygreene.se / version ? / ses bäst i Mozilla Firefox / the blog isn't available in English or any other languages.
ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.