Information

Hemsidan ägs och skrivs av mig, Viktoria, sedan den 7 november 2009. Den handlar om skådespelerskan Ashley Greene som är mest känd för sin roll som Alice Cullen i Twilight-filmerna.

Sedan den 6 juli 2011 bloggar även Karolina på ashleygreene.se!

Vill du ha fler och snabbare uppdateringar från sidan?
Då kan du följa oss på Twitter [@ashleygreeneswe] eller/och på Bloglovin.

Delsida - här hittar du all information om Ashley Greene! Alla hennes filmer och kommande projekt, Ashley genom tiderna, citat, kontakta Ashley och mycket mer.

Länkbyte

Är du intresserad utav ett länkbyte? Skriv en kommentar eller maila oss på [aashleygreene@live.se].
Dock endast fansidor/bloggar. Vänligen lägg upp våran länk på er sida före eller direkt efter du frågat. Om vi inte ser vår länk på din/er sida inom 7 dagar så kommer din/er länk att tas bort.

Top Affiliate

"Top Affiliate" innebär att din sida får en större bildlänkning på bloggen och syns mer. På det sättet har du möjlighet att få en del nya läsare till din blogg. För att söka till top affiliate krävs det att du har en snygg layout (design) och uppdaterar bloggen minst två gånger om dagen. Du måste dock ha oss som "Top Affliate" på din sida också för att det ska funka. Maila mig om du är intresserad så kan vi diskutera saken vidare!

Kontakt

Om du vill kontakta oss, släng iväg ett mail till ovanstående mailadress eller kommentera i ett inlägg.

Design

Nuvarande designen är gjord utav Karolina Fuhrman ©
Observera och respektera att vi inte gör headers eller bloggdesigners till andra, det finns dock många andra som ni kan vända er till istället.

Kopiering

Att kopiera det vi skrivit med egna ord är inte tillåtet. Vi lägger ner tid på att få inläggen så bra som möjligt och att sitta att kopiera det rakt av är respektlöst och förbjudet. Hur svårt är det att skriva om i egna ord?

Artilar, citat och annat som vi inte äger är det givetvis tillåtet att kopiera. Men kopierar du något som vi översatt så ange ashleygreene.se som källa!KOMMENTARER
» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGGKom ihåg mig!Kom tillbaka till startsidan!
ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.