Ashley går med i Twitchange

Har du någonsin velat få ett rop ut från Ashley Greene på Twitter? Tja nu har du chansen att vinna just det. Ashley Greene är uppe för bud i den första Celebrity Twitter välgörenheten någonsin. Här är detaljerna om välgörenheten och en video från Eva Longoria. Du kan bjuda på Ashley här och följ välgörenheten @ Twitchange. Det finns massor av stjärnor som ger bort mycket mer än bara följer dig tillbaka, nämner dig eller retweetar dig. Dem kan ge allt från telefonsamtal till spel biljetter till personliga besök.

Det är den enda globala kändisauktion där Twitter användare kan bjuda för att få tre saker: att följas av deras favorit kändis på Twitter, bli retweeted, eller nämnas av dem i en särskild tweet!

Fans som beundrar särskilda kändisar, företag som vill nämnas till en enorm publik, och välgörenhets människor som helt enkelt vill ha sina pengar till förmån för ett stor anledning för barn i Haiti.

Budgivning börjar den September 15, 2010 och slutar den September 25, 2010

Här är även en video med Eva Langoria som var en av de som startade med hela Twitchange grejen!



»Källa«



KOMMENTARER




» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGG



Kom ihåg mig!



Kom tillbaka till startsidan!




ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.