Skicka brev till AshleyVill du skriva ett brev till Ashley? Har du någonsin velat skicka ett fanbrev till Ashley där du kanske ber om en autograf eller liknande? Skicka det! Ashley uppskattar säkert alla brev och allt stöd hon får från oss fans! Du kan välja mellan att skicka till två olika adresser, som du ser här nedan. Observera att om du gärna vill ha en autograf tillbaka skickad, skicka då med en bild + ditt namn, adress & landet du bor i så att det kan skickas tillbaka till dig. Eftersom det ska skickas till USA, be då efter ett frimärke på posten som gäller dit. Kommentera gärna om du funderar på att skicka eller om du kanske redan har gjort det?


Innovative Artist
Att: Ryan Daly and Ashley Greene
1505 10th street
Santa Monica, CA 90401

Ashley Greene
c/o McKeon-Myones Management
9100 Wilshire Blvd
Suite 350
West Beverly Hills, Ca 90212
KOMMENTARER
Postat av: elin

istället för att slänga i ett frimärke så kan man skicka en IRC kuppong. det kanske funkar med frimärke också, vad vet jag :D

2011-04-11 | 22:33:30
URL/BLOGG: http://piggelinn.bloggplatsen.se
Postat av: Jossan - kristens.se

Ett tips är också att skicka med ett extra frimärke i brevet som gäller till ett svar från henne. Så att Ashley inte behöver köpa ett. Menar inte att hon inte har råd (haha), men det sparar henne lite besvär och bli enklare för henne att bara skriva en autograf och slänga ner i brevlådan då! :)

2011-04-12 | 20:38:22
URL/BLOGG: http://kristens.se
Postat av: Lina (:

Måste man skicka med en bild på sig själv eller

2011-04-13 | 19:35:50
URL/BLOGG: http://jagsominteler.bloggplatsen.se
Postat av: Viktoria

Lina: Självklart inte, det bestämmer du själv :) Men om du vill ha en autograf så är det kanske bäst att du skickar med en bild på Ashley eller något annat som du vill ha signerat! :)

2011-04-13 | 20:14:57
URL/BLOGG: http://aashleygreene.blogg.se/
» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGGKom ihåg mig!Kom tillbaka till startsidan!
ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.