Ashley på Oscarsgalan?

Bruce Cohen är en av producenterna som ansvarar för årets Oscarsgala och nyligen sade han att om man är ett Twilight fan så skulle man vilja titta på årets gala;

“If you are a Twilight fan . . . For all of you Twi-Hards out there, we have a little surprise for you in our show on Sunday night . . . if you like those three films, I have three words for you: watch the Oscars.”

Det spekuleras mycket i om någon skådespelare från Twilight filmerna kommer befinna sig där och Ashley är en som ligger högt på listan. Robert Pattinson var ju där 2009 och Kristen Stewart och Taylor Lautner var där 2010. Kanke är det Ashleys tur nu? Själv hoppas jag väldigt mycket på det - det var länge sen vi såg henne på en riktig gala! Och eftersom hon inte ännu har åkt till Vancouver för att spela in Breaking Dawn kan detta mycket väl vara möljigt! Årets Oscarsgala sänds live i Sverige natten till måndag på kanal 9 med start kl. 23.00.


På ESPY Awards 2010

Källa




KOMMENTARER




» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGG



Kom ihåg mig!



Kom tillbaka till startsidan!




ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.