Detaljer kring Ashleys födelsedag i Las Vegas

Hollywood Life har fler detaljer kring Ashleys födelsedagsfirande i Las Vegas nu på lördag. Låter kul, hoppas hon får en rolig kväll!



"Ashley Greene fyller 24 år på nu måndag den 21 februari och hennes pojkvän Joe Jonas kommer hjälpa henne att fira med sina vänner i Las Vegas i helgen. Partyt är Pure Nightclub denna lördag den 19 februari och en representant för klubben berättar för HollywoodLife. com: "Joe kommer att delta."

Partyt är inställd på att börja kl 23:30 Sin City hotspot inne på Caesars Palace. Den sena starten betyder att Joe och Ashley kommer att festa upp till de tidiga morgontimmarna söndagen med sin kändisvänner och familj.

Vi undrar om Joe's bröder Nick och Kevin kommer att stanna förbi med sina tjejer! Och vilka andra Twilight stjärnor hoppas du se där? Kellan Lutz är en av Ashleys bästa vänner, och även om han är i NYC för Fashion Week just nu så vi kan definitivt se honom bege sig över till Vegas för att fira med Ashley."

Källa



KOMMENTARER




» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGG



Kom ihåg mig!



Kom tillbaka till startsidan!




ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.