Ashley kommer närvara på CFDA Awards nu på måndag

Det är bekräftat via New York Magazine att Ashley kommer närvara på årets CFDA Awards som kommer hållas nu på måndag, den 6 juni. CFDA Awards är en gala tillägnad olika designers, och under kvällen kommer dessa kända designers att ta med sig en kändis som sällskap för att bära deras kläder. Michael Kors kommer att ta med sig Ashley och hon kommer alltså vara klädd i en av hans designer.

På tal om awards, det är många som undrar ifall Ashley kommer närvara på MTV Movie Awards 2011 som äger rum nu på söndag, den 5 juni i Los Angeles. Eclipse är nominerad som bästa film och även Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner är nominerade och har bekräftats att närvara. Dessutom kommer den första teaser trailern för Breaking Dawn att visas under galan. Det är inte säkert att Ashley kommer vara där, hon var där senast 2009 men vi får helt enkelt hoppas på att hon dyker upp. Kanalen MTV sänder galan live kl. 03.00 natten till måndag, 6 juni., här i Sverige.



Källa



KOMMENTARER
Postat av: Jossan - kristens.se

Sv; Haha, det var inte uppe när jag skrev min kommentar tror jag. ;D Men okej, hoppas hon dyker upp i alla fall :)

2011-06-03 | 19:29:13
URL/BLOGG: http://kristens.se
Postat av: Danielle

Hoppas hon kommer vara där! Hade för mig att hon var där förra året med men tydligen inte ^^

2011-06-04 | 19:49:01




» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGG



Kom ihåg mig!



Kom tillbaka till startsidan!




ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.