Tävling: Vinn en signerad Breaking Dawn poster!

Tyvärr så hade vi inte någon möjlighet att fixa en tävling nu till bloggens två årsdag, men någon gång i framtiden kommer det såklart att ordnas fler tävlingar här i bloggen. Men jag ville tipsa om en tävling över hos MovieZine där man bland annat kan vinna en Breaking Dawn poster som är signerad utav Ashley! Perfekt för oss som inte fick chansen att på en autograf av Ashley nu när hon var i Stockholm :)


Observera att det inte är någon av bilderna ovan som man vinner.

Nominera din kompis, dotter, flickvän, bror, granne, faster eller dig själv. Fina "Breaking Dawn"-priser i potten!

Har du väggarna täckta av bilder på Bella och Jacob? Tältar du utanför biografen varje gång en ny Twilight-film har premiär? Blev du lite svimfärdig när du hörde att Robert Pattinson var på väg till Sverige? Eller känner du någon som stämmer in på beskrivningen?

Tillsammans med Nordisk Film söker vi nu Sveriges största Twilight-fan!

Så tävlar du:
Maila in din nominering till [email protected]. Skriv en motivering (på max 50 ord) varför du, eller någon du känner, är landets galnaste twi-hard. Bifoga gärna bilder eller videoklipp som styrker din motivering, för att öka dina vinstchanser!

Vi måste ha in ditt bidrag senast söndagen 20:e november.

Priser:
Förstaprisvinnaren får en "Breaking Dawn"-affisch signerad av Ashley Greene, två biobiljetter till filmen samt "Twilight", "New Moon" och "Eclipse" på DVD. (Ett äkta fan har dem givetvis sedan länge, men varför inte ge bort i julklapp till någon som ännu inte förstått hajpen?) 2-5:e pris är två biobiljetter till "Breaking Dawn - Part 1". Läs mer här.

Skrivet av: Viktoria



KOMMENTARER
Postat av: Sara

Vilka var det som vann?

2011-11-26 | 12:28:48




» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGG



Kom ihåg mig!



Kom tillbaka till startsidan!




ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.