Se hela Twilight Fan Eventet i Stockholm live!

Imorgon är det dags hörreni!! Ashley och Rob landade i Stockholm imorse för att ladda upp inför morgondagen då Twilight faneventet intar Hovet i Stockholm. Både jag och Karolina kommer att vara där och vi är super exalterade! Men för er som tyvärr inte kan ta er dit eller inte fick en biljett - var inte ledsna! Nöjesbladet kommer nämligen att sända hela eventet live! Såhär skriver dem;När vampyrerna intar Stockholm kan alla fans bli vip-gäster. På fredag sänder Nöjesbladet.se hela ”Twilight: Breaking dawn”-kalaset live från Hovet. – Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra läsare en riktig helaftonsföreställning, säger Aftonbladets nöjeschef Tobias Waldefeldt Lindner.

Ända sedan den första ”Twilight”-filmen har hysterin kring Edward och Bellas kärlekshistoria varit enorm. Den 16 november är det Sverigepremiär för den fjärde filmen i den populära vampyrserien – ”Breaking dawn del ett”.

Men redan på fredag har fansen en hel del att se fram emot.

Pattinson till Hovet – Nöjesbladet.se livesänder
Då kommer ”Twilight”-stjärnorna Robert Pattinson, 25, och Ashley Greene, 24, som spelar vampyrsyskonen Edward och Alice Cullen till Stockholm för en helkväll på Hovet. Och Nöjesbladet.se direktsänder eventet i samarbete med Nordisk film. – Det är oerhört hedrande att Robert Pattinson och Ashley Greene tar sig tid att besöka Sverige inför biopremiären av ”Breaking dawn”. Vi på Nordisk film är väldigt stolta att för andra gången kunna erbjuda ”Twilight”-fansen en mötesplats där de får träffa skådespelarna, säger Pia Grünler, distributionschef på Nordisk Film.

– Detta är det enda eventet för fans i hela Norden, så trycket är och kommer att vara gigantiskt. Nu kan alla som inte kan ta sig till Stockholm ändå ta del av precis allt som händer på Hovet, säger Tobias Waldefeldt Lindner, och fortsätter: – Tittarna kommer att hamna rakt i händelsernas centrum, det blir en riktig vip-upplevelse. ”Sveriges bästa bevakning av ”Breaking dawn”-dagen Förutom själva livesändningen kommer Nöjesbladet.se dyka djupt ner i ”Twilight”-världen. – Vi kan erbjuda Sveriges bästa bevakning av ”Breaking dawn”-dagen; vi direktrapporterar från presskonferensen, vi gör tv-inslag och träffar skådespelarna under dagen, säger Tobias Waldefeldt Lindner.

Ni kan se det här med början kl. 17.50.

Källa

Skrivet av: ViktoriaKOMMENTARER
» NAMN

» E-POST (publiceras ej)

» URL/BLOGGKom ihåg mig!Kom tillbaka till startsidan!
ASHLEY MICHELE GREENE, född 21 februari 1987 i Jacksonville, Florida. Ashley är en amerikansk skådespelerska och modell. Hennes stora genomslag kom med rollen som vampyren "Alice" i The Twilight Saga.